ECO-FRIENDLY RACK



Assalamualaikum hai semua pembaca blog zya lama kan tak update entri kalau dulu selalu jap kerap buat entri. Sekarang tengah sibuk siapkan final year projek tu blog pun agak terabai sikit tapi insyaallah lepas habis selesai semua ini aku akan kembali bergiat aktif. Di sini aku nak kongsi dengan korang produk yang aku pilih untuk business plan nanti.

Produk ni sebenarnya rak pinggan yang ada dwi fungi dimana boleh menyimpan pinggan selepas di basuh dan air yang mengalir dari pinggan boleh terus menitik kebawah dan seterusnya disalurkan kepada pokok tersebut. Jadinya air tu tak la membazir ke mana-mana dan rak pinggan korang pun pasti bersih tak kotor dan berlumut. Kalau tak nanti penuh jentik-jentik membiak. 

Kalau aku pasarkan produk ni ada tak yang nak membeli yer? hehehe Jom kita tengok dengan lebih lanjut produk tersebut.









SEKIAN





This entry was posted in

1 comment:

  1. untuk org yng dduk flat ke condo ke, umah yng xde tanah sesuai la kan. dapatlah nmpk tmbuhan hijau kat dapur, kan3

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe