Giveaway RM400 By AsyaAmin!





Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :

https://www.instagram.com/syaaddaa/   https://twitter.com/syaaddahttps://www.facebook.com/nsyaaa 


4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)

https://www.instagram.com/_mrdiana/ (Follow)


https://www.instagram.com/shahhaizal/ (Follow)


https://www.facebook.com/kelakardotmy/  Like page Facebook (Wajib)

https://plus.google.com/+TheNewMindedakaUltraStation/posts (Optional)


nurnabla.blogspot.my (Wajib)

https://www.instagram.com/nur__nabila/ (Follow)

http://julinaalias24.blogspot.my/ (Wajib)

https://www.facebook.com/julina.alias (Follow)

https://www.instagram.com/cucigambar_murah/ (Follow)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.



Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang


Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)




Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016









p/s: I state RM400 based on total overall.






















GIVEAWAY SAKAN BY EYQIN AND ECAH



Assalamualaikum . Jemput join GA SAKAN ni . Dibuat julung-julung kali okay guys ? Hahaha . GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September .

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
  • Copy code entry dibawah dan postkan di blog anda .
  • Copy link entry dan pastekan diruangan komen GA ini
  • GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .
SENARAI HADIAH :

  • 4 shawl ( 2x pemenang )
  • 2 novel ( 2x pemenang )
  • RM30 ( 1x pemenang )
  • Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )


  • Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )

So , mari ajak kawan-kawan join sekali yaaaa ! Terima kasih ! Labels: Giveaway

OST SAYANGKU KAPTEN MUKHRIZ | FARAH FARHANAH - SAMPAI JANNAH



Adakah Ini Cinta
Adakah cuma Mainan Semata

Kosong tanpamu Satu hajatku
Dua Kan lengkapi kita
Kosong tanpamu Satu hajatku
Dua Kan lengkapi kita

Engkau Milikku
Moga kita sampai jannah
Cinta kita samapi jannah

Ku yakin kau Milikku
Moga kita sampai jannah
Cinta kita sampai jannah

Kita mampu merancangkan
Tak mampu Menentukan
Jangan kita persiakan
Anugerah Dari Tuhan


This entry was posted in

THE LITTLE VILLAGE, PENANG HILL


THE LITTLE VILLAGE, PENANG HILL | Hai semua kali ni zya nak update pasal tempat baru dekat Penang Hill. Bila zya post gambar atas nie dekat dalam facebook dan insta ramai yang tak percaya kata tempat nie dekat Malaysia. Ramai yang cakap gambar dekat belakang zya tu lukisan semata-mata.hahaha Kalau korang tak percaya korang ikuti entri zya ini sampai habis ok. Tempat ni cantik,udara segar dan yang pastinya tempat untuk  bergambar. Walaupun hakikatnya cerita ni dah basi pun tapi zya nak kongsi juga dengan korang. Sebenarnya dalam 3 minggu lepas zya ada pergi ke Penang Hill. Cadangnya saja nak pergi makan ABC buah-buahan kat atas tu.Hahahha nampak tak sanggup pergi semata-mata nak makan ABC saja. Kalah orang pregnant tu.hihihi. 


Inilah ABC buah-buahan yang zya dok mengidam sangat tu. 
Ok bila zya sampai saja dekat atas zya terpengun tengok eh eh ada kawasan baru la. Terus zya buat keputusan untuk masuk dan bayaran yang dikenakan adalah RM15 seorang plus dapat gambar free siap dah cuci print lagi. Selain itu, korang dapat menikmati air madu lebah pelbagai perisa. Zya yang tidak pernah minum madu tetiba minum rasa dia perghh sedap sangat kena dengan tekak zya nie. Tempat nie dia bercirikan taman cinta gitu.hehehe Zya nak explain lebih pun payah jom korang tengok sendiri apa yang ada dekat Little Village, Penang Hill. Bak kata orang biar gambar yang sahaja yang berbicara.hehehe 


Dekat pintu gerbang masa mula-mula masuk akan lalu laluan love ni. Sesuai kalau yang pergi bersama pasangan amik gambar dekat sini.Alahai sweet sangat.


Jom kita mulakan perjalanan bersama dengan zya 



Jangan tanya kenapa besar sangat sebab mood tengah mengembangkan badan sekarang nie.hahaha


Gambar atas nie Zya dok usha juga pipi kami macam seakan-akan sama plak.
(pipi pau) hahaha






Gambar atas ni adalah salasilah berkenaan madu lebah.Nanti pekerja di sini akan menerangkan pada korang satu persatu maklumat berkaitan madu ni. Terdapat juga souvenior yang korang boleh beli sebagai cenderahati.




 
Ok selepas jelajah The Little Village ni terjumpa pula orang tengah buat pengambaran untuk cerita apa tu zya kurang pasti sangat la. 



Sebelum balik sempat juga la bergambar dengan pelakon Syafiq Kyle. hehehe



Rasanya setakat ni dulu entri zya kali ni. Harap maaf sebab terlalu banyak gambar dari membebel kan. Sebenarnya ada banyak lagi gambar tapi nanti letak banyak-banyak korang bosan pula.hihihi Ok see you next entri. Bye.







Sekian!!!

















This entry was posted in